Sensizlik

İlerliyorum adım adım sensizliğe doğru. Sensizlik sonsuzlukla eşdeğer gözümde. Direnmek istiyorum, direnemiyorum. Çekiyor kendine beni sensizlik. Her ne kadar direnmek istiyorum desem de, hakkıyla direnemiyorum, direnmek istemiyorum sensizliğe. Teslim oluyorum, direnme adı altında koşar adımlarla gidiyorum sensizliğe. Sensizlik hapsetmiş kendine seni, sensizlik sen olmuş... Senin gözlerin, senin sözlerin, senin her şeyin kuşatmış sensizliği. Sensizliğin içinde bir sen varken, ben nasıl gitmem koşar adımlarla sensizliğe? Sarıp sarmalamışken sensizlik seni, ben nasıl teslim olmam sensizliğe?
Sensizlik; seni yaşamak demek, nefesini hissetmek, gözlerinde kaybolmak demek. Ne haddime benim, bunları bilerek sensizliğe direnmek... Sensizliği yaşamak varken seninle, sonsuzluğa kavuşmak varken sensizlikte, ben nasıl dönüp giderim sırtımı?...
Seninle, sensizlikte sonsuzluğu yaşamak isterim sevgili... Yitirme korkusu olmadan seni, yitirme korkusu olmadan sevgini , sensizlikte doya doya yaşamak isterim seni. Sen ki; canımdan ileri tuttuğum sevgili! Sen, evet sen , gönlümün biricik sevgisi! Sen varlığında yaşatmadın kendini; ama ben sana inat, yokluğunda yaşayacağım seni. Sensizliğin adını SEN koydum sevgili. Her anımda sen varsın artık, sen varsın.

30 Aralık 2009 1-2 dakika 1 denemesi var.
Yorumlar (2)
  • 14 yıl önce

    Harikaa yüreğine sağlık... 👍

  • 14 yıl önce

    Birçok sözcüğün tekrarı okurken biraz sıkıntı vermiş olsada.. Güzel bağlantılarla son bulması iyi olmuş..🤐

    Daha iyilerini yazabilmek dileğiyle.. 👑