Transformalin

Bu, işin insan zihninde olduğunun kanıtıdır ve bu daha az gerçek değildir. Farklı ekstrem müzik türlerinde cehennemi/şeytani evrenin doğasına ilişkin farklı yorumlar başarısız olmuştu. Onların hatası, kötülüğü ve erkekliği, insan nefsinin gücünün, hırsının ve sapkınlığının bir ifadesi olarak göstermekti. Bu ürün ise tam bir itiraf niteliğinde. Bir teslimiyet eylemi ve anlamın kendini terk etmesi.
Şizofrenide sesleri ve kuşları duymak yaygındır; bu ’şarkılar’ bana az çok duyduğum şeyin natramn olduğunu düşündürüyor
Bilmiyorum millet, ama çok fazla Dark Ambient müziği ve Drone ve Noise gibi başka müzikler duydum ve gerçek şu ki benzer bir şey duymadım ve efektler de kullanılmadı

Bu, daha düşük fakat daha büyük bir bozulma içindeki insan zihnidir. Dikkat çağrısı değil. sadece ruhun bir nefesi. Yazar figürü, kendi yaratımının karmaşıklığı içinde kaybolur. Gerçek sanat.
sağdan sola bir türkücü mahmut tuncer
yukardan aşaağı bir metalci natramn
boru sesi:tii
Ve çeşitli konularda konuşursak, zihinsel rahatsızlıklardan, Nazi etkisine ve oradan deliliğe ve çok az şeye kadar uzanan bir çalışma
Dark Ambient’in pek çok eseri var ama bu dikkatimi çekti ve bu, yazarının hikayesinden dolayı değil, buradaki sanatın ne kadar gerçekçi ve doğru olmasından , çünkü gerçekten çarpık bir zihinden geliyor ve burada. samimiyetle ifade edilir.
Bu müzik, diğer daha spesifik müzikler gibi, tüm insanlara göre değildir.
Söylemek gerekir ki ben bunu dinleyerek yaşamıyorum, sonsuz müzik dinliyorum ve bununla alakası yok ve açıkçası bu işe çok değer veriyorum ve hem müzikte hem de çizimde beni etkiledi ve zaman zaman bu işe çok değer verdim. şiir yazmaya gelir vb.
Selamlar arkadaşlar.
başlangıçta çığlıkların gerçek olduğunu bilmediğim için bunun daha çok ses efektlerine benzediğini düşünüyorum. Bu müzikte kullanılabilir, ancak tek başına müzik olması şart değildir.
Adım 1: Anahtarları emniyete alın. -Adım 2: Karanlıktan çıkın (Yüzeye çıkmak için asansöre binin). -Adım 3: Yağmur ateşi (Muhafaza kulelerini yok etmek için sapanı kullanın). -Adım 4: Kalabalığı serbest bırakın (Mahkumları Vorkuta’daki yayın sistemiyle bir araya getirin). -Adım 5: Kanatlı canavarı şişleyin (Helikopteri vurun). -Adım 6: Demir yumruğunu kullanın (Ölüm Makinesini edinin). -Adım 7: Cehennemi Yükseltin (Hapishane gardiyanlarına saldırın). -Adım 8: Özgürlük "Sizin için Mason, benim için değil".
Sonuçta kimin umurunda? Artık bildiklerimi bildiğim için şokun değerini anlayabiliyorum ama ne etkilendim ne de ikna oldum. Okuduklarıma göre tipik bir vokalist bulundurmayı atlayıp, gerçek umutsuzluğu, boşluğu, tabiri caizse dehşeti yakalamak/sunmak için akıl hastalarını kullanmaya başlamışlar. Benim durumumda bunların hiçbirini hissetmedim. Yine de harika bir Cadılar Bayramı ses efektleri sağlar
Çok iyi oldu çok da güzel oldu lakin öyle değildir

resımmdekı sanatcı ibrahim tatlıses

www.youtube.com/watch?v=9uHpEo-I-OI



18 Ekim 2024 2-3 dakika 3 denemesi var.
Beğenenler (1)
Yorumlar