Bir Hayata Bir De Sana Bu Telaş

Akıyorsa gözyaşlarım ben için
Bir hayata bir de sana bu telaş
Saçlarıma aklar düştü sen için
Bir hayata bir de sana bu telaş

Aşkı tadam son bir defa gönlünde
Ahir ömrüm bak her zaman emrinde
Bilki aşkım hala sevgin içimde
Bir hayata bir de sana bu telaş

Hazır mıyım bu dünyadan göçmeye
Seni sende bırakıp da gitmeye
Kalan ömrüm can yolunda ölmeye
Bir hayata bir de sana bu telaş

Söz : Işın Ergüney
Beste ve yorum : Adnan Çağ

28 Mayıs 2009 262 şiiri var.
Yorumlar (23)
  • 15 yıl önce

    Hazır mıyım bu dünyadan göçmeye Seni sende bırakıp da gitmeye Kalan ömrüm can yolunda ölmeye Bir hayata bir de sana bu telaş 👍👍👍👍👍👍👍 yüreğinize sağlık hocam

  • 15 yıl önce

    ısın bey ben şiiri önce sesli dineledim,okudum. aslında başarılı bir şiir.uzun zaman sonra sizden kısa bir şiir görmekte şaşırttı beni açıkcası.belki ben takip edemediğimden uzun zaman olmuştur.

    ilk kıta ile son iki kıta kafiye düzeni açısından farklılık gösteriyor.ben okuduğum şiiri kendim duyacak kadar sesli okurum ve bu bana biraz olsun rahatsızlık verdi duyunca.

    sonra sesli dinlemek istedim.özellikle arka fonu merak ettim. ama ilk başta biraz karışık bir bağlama sesi duydum. ben de biraz bağlama çalan biri olarak sanki saza akor çekiliyor havası uyandırdı.sonra anladım aslında gerçek saz sesinin arkasına yine aynı sazla bir name yapılmak,uzun hava girişi yapılmak istenmiş.

    açıkcası pek beğendiğim söylenemez. yoruma gelince güzel bir şiiri daha iyi yorumlayabilirdi yorumcu sanki. bana biraz arka fondaki darbuka ya da def ile ilahi ritmini hatırlattı seslendirilirken. insan sesi es verdiğinde bağlamadan gelen ara name güzel olmuş ama.

    genel olarak bakacak olursak evet bir emek var saygı da göstermeliyiz ama benim fikrim biraz kaybolmuş.

  • 15 yıl önce

    çok beğendim izninizle,

    özellikle girişte ki farklı vurgu bir orjinlik katmış bence şiire

    şiire söz düşmez ve yorum gerçekten çok çok güzel

    yazan ve seslendiren yüreklere selam olsun efendim

    tebrik ve saygıyla👑👑👑👑

  • 15 yıl önce

    çok hoş bir çalışma . Bestesiyle sözün uyumu, şairin sürekli şiir bahçesinde değişik çiçekler yetiştirmesidir ki Işın beyin şiir bahçesi bir çiçek hazinesi. bahçeye girdiğimizde güzellikler karşısında menekşe gibi boynumuz eğiliyor. Ama güller kadar ruhumuz ryhasına doyuyor. Besteleyen Adnan Çağ Beyi ve sizi tebrik ederim.

  • 15 yıl önce

    Hayatı güzelleştiren de bu telaş değil midir zaten. Uğraşsız, amaçsız, savaşımsız bir hayatın ne anlamı kalır ki..? Işın Hocam ne mutlu size ki uğrunda mücadeleleri göze alacak biri var. Sevdiklerimiz olmasa yaşamak da anlamını yitirir. "Hazır mıyım bu dünyadan göçmeye?" Sorduğunuza göre hiç de hazır görünmüyorsunuz! Nice sevgi dolu yıllar dileyerek...