Uyan Sevgilim
uyan sevgilim
günaydın de bana
benimle yeniden tanış
sen hayat, ben şiir
gün geçtikçe aydınlanan
bakışlarımın derinliğine dal
titret kalbimin dalını
yüreğinin seherinden
bir tomurcuk gül ver
güzelleştir beni
yetinirim
yeter ki
uyan da
bana gül-ü-ver
uyan sevgilim
neşeli çocuklar koştururken bahçelerde
yeni hülyalar giyiniyor gökyüzü
yer demir, gök bakır
ben altın
öpüver beni
erit kalbimi..
İnsanın yüzünde tebessüm uyandıran dizelerdi.
Ne güzel isteklerdi...👧
uyan sevgilim neşeli çocuklar koştururken bahçelerde yeni hülyalar giyiniyor gökyüzü yer demir, gök bakır ben altın öpüver beni erit kalbimi..
Özgün duygularla bezenmiş dizeleri beğeniyle okudum. Güçlü kaleminiz ve ilhamınız daim olsun Nilgüncüğüm.Sevgiler.
Uyan sevgilim, Nasıl dönüyor bak Yer gök Sende dön hadi Sevgi girdabında Döndükçe kendini bulan Semazen gibi.
Uy artık Şu yıldız yüklü gökyüzüne Denize akan nehirlere Her mevsim açan çiçeğe uy. Uyan bak hiçbir şey Sevgiye doymuyor canım Ben seni senden daha çok seviyorum Bunu bil ve yürü Her şeyle uyumlu Yürüyelim aynı gerçek üzerinde Bir ömür boyu.
Neymiş dersin ya Bilmezden gelirsin Güneşi Ayı, Dünyayı Yer ve gök arasında Ve bunların dışında ne varsa Yoksa bilen Allah'a yürüyelim Hedefi bil Arayanlar bulmaz Ama bulanlar Allah'ın izniyle arayanlar Böyle bir aşk için yananlardır.
Boş, muallak sözler öyle mi? Her şeyin her şeyle Bağı olduğu. Ve her şeyin bir şeyle Bağlandığını bilmek az şey mi? Allah'ı görmek Allah ile yaşamak Amacı olmayan bir iş mi?
Hey Hay De ki: İster tek başına İster başkalarıyla beraber olun Allah'ın huzurunda olduğunuzu Asla unutmayın.
şahaneydı Nilgün hanım..tebrık edıyorum
hep söylerim ya,
nilgün hanımın şiirlerinin kokusu bir başkadır,
işte bu defa da bahar kokusu genize dolan,
teşekkürler efendim...👑👑👑