Milli Adam

Spor ve siyaset konuşmaktan gına geldi artık hangi kanalı açsam hep yorum,hep tartışma insanın televizyonu açası da gelmiyor.Dünya işlerine önem verdiğimiz kadar ahiret işlerine de önem verebilseydik...

Spor sonuç odaklıdır,iyi de oynasan kötü de oynasan,galip geldiğin zaman bunların hiçbiri pek konuşulmaz çünkü önemli değildir kimi,nerede,ne zaman oynattığın.Fakat mağlup olduğun zaman ise senaryolar farklı yazılır;iyi oynadığının ve kimi oynattığının hiç önemi olmaz yani işin doğasında kaybetmekten çok kazanmak vardır.

Geçen hafta A Milli Futbol Takımımız çifte bayram yaşatmışlardı,Arda Güler'in müthiş golü günlerce konuşulmuş,takımımızı öve öve bitiremeyen spor yazarları vardı.

Dedim ya spor sonuç odaklıdır.Akşamleyin ise hüsrana uğrattılar,olabilir dünyanın sonu değil ki,önümüzdeki bütün maçları kazanarak belki hedefimize ulaşacağız.

Vincenzo Montella: "Ekibimiz bütün olmuş durumda, Arda Güler ile gurur duyuluyor. Sakatlık riskini göze alarak sahaya çıkmak istedi. İlk yarı sonunda konuştuk. Kötü niyet ve spekülasyonlar çok istediğimiz bir şey değil."

Ben hala aynı noktadayım kim ne derse desin,milli takımın başında neden milli bir teknik direktör yok? "Arda Güler ile gurur duyuluyor."diyor da "Arda Güler ile gurur duyuyorum ya da gurur duyuyoruz" diyemiyor.Kazanınca çok sevineceğini mi sanıyorsunuz ya da kaybedince çok üzüleceğini? Olası birkaç yenilgiden sonra eline çantası alıp arkasına bile bakmadan çekip gidecek,bu durum içim içimi yiyor.

Sosyal medyada "milli içecek için"diyerek milliyetçilik dersi vermeye çalışan troller,bu konuda neden sessizler?

23 Haziran 2024 1-2 dakika 180 denemesi var.
Yorumlar